KSC Jadro
Now Reading:

Зоран Шекеров, „Архивирање на траги од секојдневните минувачи”, изложба и работилници

Зоран Шекеров, „Архивирање на траги од секојдневните минувачи”, изложба и работилници

03апр1:00 am1:00 amЗоран Шекеров, „Архивирање на траги од секојдневните минувачи", изложба и работилници