KSC Jadro
Да бидеме заедно, додека сме разделени

Да бидеме заедно, додека сме разделени

Да бидеме заедно, додека сме разделени Онлајн изложба во организација на Културно социјален простор Центар- Јадро и Јадро- Асоцијација на независната културна сцена 11 – 18 јуни 2020 Уметници: Иван Ивановски, Симона Манчева, Дарко Алексовски, Доротеј Нешовски, Елена...

X