Skip to main content
Monthly Archives

June 2023

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА РАБОТИЛНИЦА „NFT ART – револуција или полуција“

By култура, работилница No Comments

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА РАБОТИЛНИЦА „NFT ART – револуција или полуција“ https://forms.gle/LZDMGS7FTYNbhhBN8 NFT уметноста претставува новост во дигиталниот свет. NFT (https://en.wikipedia.org/wiki/Non-fungible_token) е уникатен дигитален идентификатор, со…

Read More