Проекти

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In et arcu vel risus ullamcorper aliquet.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In et arcu vel risus ullamcorper aliquet.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In et arcu vel risus ullamcorper aliquet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In et arcu vel risus ullamcorper aliquet.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In et arcu vel risus ullamcorper aliquet.

Поддршка во етаблирање на новиот социо-културен Центар – Јадро како цивилно-јавно партнерство

DemoRap2020 v2

Регионална лабораторија: Нови културни простори и мрежи како двигатели на иновативен, одржлив  и „ bottom up “развој на регионална соработка/ Рег.лаб

Годишна програма на „Културно социјален простор ЦЕНТАР-ЈАДРО” за 2021

Места на дарежливост-трансформативни станици

Годишна програма на „Културно социјален простор ЦЕНТАР-ЈАДРО” за 2020