Skip to main content
Category

Говор

Работилница во КСП Центар Јадро за моделот на јавно-цивилно партнерство

By Говор No Comments

На работилницата што се одржа во КСП Центар Јадро за моделот на јавно-цивилно партнерство присуствуваа представници од Културно Ехо, Спортски Ветерани, Стрелачка федерација и Јадро….

Read More