Skip to main content
Category

Места на дарежливост – трансформативни станици

„Лета, лета, Локубија“ – Елена Чемерска | Места на дарежливост – трансформативни станици

By Места на дарежливост – трансформативни станици, работилница No Comments

Елена Чемерска: „Лета, лета, Локубија“ е емотивно сеќавање на Кочани и на Споменикот на слободата Неодамна уметниците Елена Чемерска и Доротеј Нешовски ја комплетираа работилницата…

Read More