Skip to main content
култура

Cultural Production & Cultural Policy Master of Arts | CPP

By April 12, 2024No Comments

Одлична можност за стручно усовршување во Германија за сите оние кои сакаат да истражат нови перспективи за уметноста, културата и кураторството во рамките на демократските граѓански општества.

ЛИНК ДО ПОВИК

Leave a Reply