Skip to main content
поткаст

Поткаст: ТИКВИ СО ОРЕВИ И МЕД – Епизода 1 (со Немања Пејиќ)

By February 6, 2024No Comments

Погледнете ја првата епизода „Тикви со ореви и мед“ од серијата поткасти на KСП Центар-Јадро во рамки на проектот „Arts Hub“.

Автори на поткастот се Мартин Чичовски и Мила Гроздановска, а гостин во првата епизода е Немања Пејиќ.

KСП Центар-Јадро обезбеди техничка опрема и простор при снимањето, менторство и помош во осмислувањето на разговорот и краток курс од 5 часови за снимање и постпродукција на поткаст кој го одржа Младен Павлески од BPM Streaming. Овој проект се реализира со финансиска поддршка на Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ).

Leave a Reply