Skip to main content
поткаст

Поткаст: ТИКВИ СО ОРЕВИ И МЕД – Епизода 2 (со Оливера Каменаровска)

By February 6, 2024No Comments

Погледнете ја втората епизода „Тикви со ореви и мед“ од серијата поткасти на KСП Центар-Јадро во рамки на проектот „Arts Hub“.

Автори на поткастот се Мартин Чичовски и Мила Гроздановска, а гостинка во втората епизода е Оливера Каменаровска.

KСП Центар-Јадро обезбеди техничка опрема и простор при менторство и помош во осмислувањето на разговорот и краток курс од 5 часови за снимање и постпродукција на поткаст кој го одржа Младен Павлески од BPM Streaming. Овој проект се реализира со финансиска поддршка на Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ).

Leave a Reply