Skip to main content
Tag

ана тодоровска

Од критичка психологија до критички ориентирана психолошка практика | Ана Тодоровска

By култура, читачка група No Comments

Замислете си една цветна порцеланска ваза. Вие стоите пред вазата, а околу неа се наоѓаат уште неколку луѓе. Секој има задача да ја наслика вазата…

Read More