Skip to main content
Monthly Archives

March 2022

Работилница во КСП Центар Јадро за моделот на јавно-цивилно партнерство

By говор No Comments

На работилницата што се одржа во КСП Центар Јадро за моделот на јавно-цивилно партнерство присуствуваа представници од Културно Ехо, Спортски Ветерани, Стрелачка федерација и Јадро….

Read More