Skip to main content
Monthly Archives

February 2023

„Националните финансиски политики во културата “ во авторство на еконмскиот истражувач Бранимир Јовановиќ

By Асоцијација Јадро, култура No Comments

Јадро – Асоцијација на независна културна сцена издаде документот за јавни политики „Националните финансиски политики во културата “ во авторство на еконмскиот истражувач Бранимир Јовановиќ….

Read More