Skip to main content
Monthly Archives

March 2023

„Културното дејствување на Град Скопје и Општина Центар“ во авторство на новинарот и уредник Ѕвездан Георгиевски.

By Асоцијација Јадро, култура No Comments

Јадро – Асоцијација на независна културна сцена ја издаде публикацијата „Културното дејствување на Град Скопје и Општина Центар“ во авторство на новинарот и уредник Ѕвездан…

Read More