Skip to main content
Category

изложба

Skopje Pride Weekend 10 | Ecstatic Bodies | Екстатични тела: Архива на перформативни квир тела во Македонија

By изложба, култура No Comments

За фестивалот, тематскиот фокус и детална програма на настани (Каталог) Програма на настани (јуни):  02 јуни (четврток) 20:30 ч. Музеј на современа уметност „Екстатични тела:…

Read More