Skip to main content
Category

Uncategorized

Во просториите на КСП ЦЕНТАР – ЈАДРО средба со градоначалникот на Општина Центар

By Uncategorized No Comments

Денеска градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски оствари средба со тимот и уметниците од КСП ЦЕНТАР – ЈАДРО кои се креатори на културни настани во…

Read More