Skip to main content
Category

oглас

ЈАВЕН ОГЛАС за избор на директор на Установата од областа на културата Културно социјален простор ЦЕНТАР ЈАДРО, Скопје

By oглас No Comments

Врз основа на член 16 од Статутот на Установата од областа на културата КСП Центар- Јадро се распишува: ЈАВЕН ОГЛАС за избор на директор на…

Read More

За потребите на проектот АртсХаб од вработување на лице на работно место проектен асистент, Установата од областа на културата КСП ЦЕНТАР- ЈАДРО распишува: ЈАВЕН ОГЛАС

By oглас No Comments

За потребите на проектот АртсХаб од вработување на лице на работно место проектен асистент, Установата од областа на културата КСП ЦЕНТАР- ЈАДРО распишува:   ЈАВЕН…

Read More