Skip to main content
Tag

предраг јовановски

Критичка психологија: анализа на филмот „Лет над кукавичкото гнездо“ | Предраг Јовановски

By култура, читачка група No Comments

Вовед „Лет над кукавичкото гнездо“, во режија на Милош Форман, а адаптиран од романот на Кен Кисеј, ја истражува сложената динамика на човековото однесување во…

Read More