Skip to main content
Monthly Archives

November 2022

Во просториите на КСП ЦЕНТАР – ЈАДРО средба со градоначалникот на Општина Центар

By општо No Comments

Денеска градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски оствари средба со тимот и уметниците од КСП ЦЕНТАР – ЈАДРО кои се креатори на културни настани во…

Read More