Skip to main content
Monthly Archives

May 2023

ЈАВЕН ОГЛАС за избор на директор на Установата од областа на културата Културно социјален простор ЦЕНТАР ЈАДРО, Скопје

By oглас No Comments

Врз основа на член 16 од Статутот на Установата од областа на културата КСП Центар- Јадро се распишува: ЈАВЕН ОГЛАС за избор на директор на…

Read More