Skip to main content
Tag

мила гроздановска

Критичката психологија преку призма на принципите на гешталт-терапијата | Мила Гроздановска

By култура, читачка група No Comments

Како дипломиран психолог, имав шанса одблизу да се запознам и да се дружам со психологијата и со сите нејзини гранки и концепти. Преку моето четиригодишно…

Read More