Skip to main content

The Salient Blog

Company news & random thoughts

култура

Cultural Production & Cultural Policy Master of Arts | CPP

Одлична можност за стручно усовршување во Германија за сите оние кои сакаат да истражат нови перспективи за уметноста, културата и кураторството во рамките на демократските…
admin
April 12, 2024