Skip to main content

Блог

култура

REG.LAB – Meet the Partners

Coordinated by the Kooperativa platform, the "Regional Lab: New Culture Spaces and Networks as drivers of an Innovative and Sustainable Bottom-up Development of Regional Collaboration"…
admin
May 7, 2022
говор

Работилница во КСП Центар Јадро за моделот на јавно-цивилно партнерство

На работилницата што се одржа во КСП Центар Јадро за моделот на јавно-цивилно партнерство присуствуваа представници од Културно Ехо, Спортски Ветерани, Стрелачка федерација и Јадро.…
admin
March 9, 2022
говор

Говор на Искра Гешоска

Говор на Искра Гешоска (Iskra Geshoska), прва претседателка на Јадро Асоцијација и членка на Програмски совет на КСП Центар-Јадро, на прес-конференцијата по повод отворањето на…
admin
February 27, 2022