Skip to main content

Блог

Асоцијација Јадрокултура

„Културното дејствување на Град Скопје и Општина Центар“ во авторство на новинарот и уредник Ѕвездан Георгиевски.

Јадро – Асоцијација на независна културна сцена ја издаде публикацијата „Културното дејствување на Град Скопје и Општина Центар“ во авторство на новинарот и уредник Ѕвездан…
admin
March 3, 2023
Асоцијација Јадрокултура

„Националните финансиски политики во културата “ во авторство на еконмскиот истражувач Бранимир Јовановиќ

Јадро – Асоцијација на независна културна сцена издаде документот за јавни политики „Националните финансиски политики во културата “ во авторство на еконмскиот истражувач Бранимир Јовановиќ.…
admin
February 24, 2023